Veelzijdige job verzekerd 

Hoe ervaren de eigen medewerkers van Movayo hun job die mensen verzekert van een vlotte toegankelijkheid en het noodzakelijke comfort in hun woning? Rudi De Win vertelt over zijn polyvalente functie. 

Over Rudi 

Rudi werkt 7 jaar bij Movayo en door zijn verleden in de bouwwereld was de keuze om te kiezen voor deze job allerminst toeval. Van loodgieterij en pleisterwerken tot vloeren en elektriciteit: als rasechte handyman zorgt Rudi voor een technische oplossing voor elk probleem dat zich stelt. Samen met zaakvoerder Lieven vormt hij de perfecte tandem. 

 

De uitdaging 

“Na vele jaren in diverse functies in de bouwwereld was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De jobomschrijving bij Movayo sprak me heel erg aan omdat de functie uiterst veelzijdig was. Ik was het al jaren gewend om mezelf op alle fronten uit de slag te trekken en had nood aan een job waarin ik niet al te strak aan het handje werd gehouden. Dat bleek een perfecte match te zijn met hoe zaakvoerder Lieven de invulling van de job concreet zag.“  

 

Movayo, werkgever die openstaat voor alles

De oplossing 

“Samen met Lieven ga ik dagelijks langs bij mensen die nood hebben aan een aangepaste woning. Meestal gaat het om mensen met een fysieke beperking die graag zo lang en zo comfortabel mogelijk zelfstandig wonen. Mijn takenpakket is dan ook heel uitgebreid: in sommige woningen installeren we een aangepaste inloopdouche zodat mensen zonder obstakels en valrisico’s kunnen douchen. In andere gevallen installeren we hellingbanen en oprijplaten zodat mensen in een rolwagen of met een rollator makkelijk hun woning in en uit raken. Het meest opvallende project dat we in goede banen mochten leiden: de Young Medicals in het Schotse Glasgow hadden nood aan aangepaste extra units op de spoedafdeling. Het gaf dan ook veel voldoening om voor dit project een vlotte toegankelijkheid te realiseren.” 

“Samen met Lieven besteed ik veel belang aan een vlot sociaal contact met de klanten. We doen ons best om op een aangename manier met hen om te gaan. Een praatje maken hoort er dan ook bij. We beperken ons dus niet tot het snel installeren van de toepassingen die nodig zijn, we nemen ook echt de tijd om op een joviale en vriendelijke manier om te gaan met de klanten. Zo wordt ons bezoek veel meer dan een verplicht nummer.“ 

 

Movayo, werkgever die openstaat voor alles  

“Bij Movayo vond ik in Lieven een van de beste leidinggevenden die ik de laatste tientallen jaren leerde kennen. Hij heeft bijzonder veel mensenkennis en biedt zijn medewerkers veel vrijheid en vertrouwen. Dat geeft mij de noodzakelijke boost om mijn job meer dan goed te doen. De voldoening die ik eruit haal, is dan ook met niets te omschrijven.”