Professionele samenwerking met ziekenfonds 

Gwen Vernimmen werkte al meermaals succesvol samen met Movayo. En dat tot grote tevredenheid van het ziekenfonds waarvoor ze werkt, en van de eindklant. In deze case vertelt Gwen meer over de aangename en professionele samenwerking met Movayo.

Over Gwen 

Gwen Vernimmen werkt als ergotherapeute voor ziekenfonds Solidaris en is actief in de regio Groot-Leuven. Movayo is al geruime tijd partner van Solidaris voor de uitvoering van aanpassingswerken bij mensen die aangesloten zijn bij het ziekenfonds. Van toegankelijkheidsoplossingen, deurautomatisaties en beveiligingstoepassingen: onze leden bespreken hun wensen en behoeften en krijgen pasklare oplossingen aangereikt. 

De uitdaging 

“Toen ik startte bij Solidaris werkten mijn vorige collega’s al succesvol samen met Movayo. Ik kende het bedrijf noch zaakvoerder Lieven, maar begreep al snel waarom mijn vorige collega’s graag met Movayo samenwerkten. Zaakvoerder Lieven biedt een duidelijke meerwaarde voor onze leden. Het gaat meestal om mensen die om verschillende redenen niet meer mobiel zijn. Daarom is het voor hen belangrijk dat hun woning zo goed mogelijk wordt aangepast aan hun situatie. Zo werken we aan een veilige en comfortabele thuisomgeving.”  

 

De oplossing 

“Telkens ik met Lieven een van onze leden bezoek, merk ik hoe Movayo er een erezaak van maakt om mee te denken met onze leden en hen concrete oplossingen aan te reiken. Aanpassingen nodig in de badkamer of behoefte aan een hellingbaan of deurautomatisatie? Lieven is helemaal geen gladde verkoper, maar wel een empathische adviseur die mensen duurzaam en toekomstgericht begeleidt. Zelf leer ik ook veel bij tijdens die bezoeken, omdat mijn technische bagage als ergotherapeute uiteraard eerder beperkt is. Meer nog, als ikzelf om een of andere reden verhinderd ben, kan het zelfs gebeuren dat we Lieven alleen naar onze leden sturen. Zo groot is het vertrouwen in zijn persoon en in de expertise van Movayo. De reactie van onze leden liegt er ook niet om. Ze zijn stuk voor stuk gewonnen voor deze aanpak omdat ze voelen dat Lieven echt om hen geeft en het bij hem niet draait om verkoopcijfers, maar wel om mensen de juiste oplossingen aan te bieden.” 

Menselijke en toekomstgerichte partner  

“Met Movayo hebben we een professionele partner in ons netwerk waarvan we altijd zeker zijn. Lieven biedt duurzame oplossingen aan waarbij hij vooruitkijkt, zodat de oplossingen die hij vandaag aanbiedt ook morgen nog relevant zijn voor onze leden.”