Toegankelijkheid bedrijven verzekerd 

De toegankelijkheid van bedrijven en openbare gebouwen moet voor iedereen gegarandeerd zijn. Maar wat als dat niet het geval is? Schakel dan Movayo in voor een toegankelijkheidsoplossing op maat. Huren of kopen? Bij ons staan alle opties open! 

Ontdek onze toegankelijkheidsoplossingen 

Oprijplaat voor toegankelijkheid bedrijven 

Bij Movayo zijn we niet alleen gespecialiseerd in het verhogen van wooncomfort van particulieren door de plaatsing van toegankelijkheidsoplossingen zoals drempelhulpen. Ook voor bedrijven en publieke gebouwen zijn de noden vaak hoog op het vlak van toegankelijkheid 

 

Een tijdelijke tentoonstelling in een openbaar gebouw van stad of gemeente moet voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor mensen met rollator of rolstoel. Voor hen kan zelfs één trapje al te hoog gegrepen zijn. Daarom schakelen vele overheidsdiensten, steden, gemeenten en bedrijven de hulp van Movayo in.

 

We installeren professionele hulpmiddelen voor tijdelijk, maar ook voor langdurig gebruik. Zo kan een professionele oprijplaat of hellingbaan al een wereld van verschil betekenen voor wie slecht of niet te been is. 

Movayo verzekert de toegankelijkheid van bedrijven.

Ga voor een maximale toegankelijkheid van bedrijven.

Toegankelijkheid bedrijven garanderen 

Behalve in de openbare sector is toegankelijkheid ook een issue voor veel bedrijven. Wil je ervoor zorgen dat iedere klant zich in jouw bedrijf welkom voelt? Dan is een vlotte toegankelijkheid een absolute must.

Bij Movayo hebben we vele opties die een oplossing vormen voor jouw toegankelijkheidsissues. Zo is het perfect mogelijk om een tijdelijke hellingbaan te installeren, volledig op maat van het gebouw in kwestie.

 

Daarvoor kun je rekenen op onze expertise waardoor jij volledig ontzorgd wordt. Onze oplossingen kunnen zowel gehuurd als aangekocht worden. We staan garant voor een service op maat van jouw behoeften. 

Op naar maximale toegankelijkheid voor bedrijven 

Zit je met vragen over hoe je de toegankelijkheid van stads- of gemeentehuizen en bedrijfsgebouwen kunt verzekeren? Dan staat Movayo altijd voor je klaar. Onze ervaren medewerkers zorgen niet alleen voor een kraakhelder advies, ze staan ook garant voor een feilloze uitvoering van alle toegankelijkheidsoplossingen die voor jou noodzakelijk zijn. 

 

Toegankelijkheidsoplossing huren of kopen? We gaan samen met jou op zoek naar de beste service op jouw maat. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.