Wij garanderen zorgwoning op maat 

Een zorgwoning moet comfortabel en veilig zijn, zodat al wie nood heeft aan extra zorg er op een toegankelijke manier in kan leven.  

Ontdek hoe Movayo jou de ideale zorgwoning schenkt

Toegankelijke zorgwoning 

Steeds vaker kiezen mensen voor een zorgunit in de tuin of naast hun woning. Zo vangen ze hulpbehoevende ouders of familieleden in hun vertrouwde omgeving op en gunnen ze deze mensen toch de privacy van hun eigen omgeving.

 

De deurautomatisatiemogelijkheden van Movayo creëren een zorgunit die uiterst makkelijk toegankelijk is. Bewoners kunnen de toegangsdeur eenvoudig openen vanop afstand zonder dat ze hun zetel of bed moeten verlaten.

 

Movayo begeleidt je graag bij de implementatie van de vele mogelijkheden die er zijn voor deurautomatisatie. Uiteraard zijn al die opties ook perfect uitvoerbaar in volledige woningen en dus niet beperkt tot zorgwoningen alleen. 

Automatische deur voor rolstoelgebruikers.

Ergonomische aanpassingen in zorgwoning 

Mensen die kampen met een of meerdere fysieke beperkingen hebben er alle belang bij om te vertrouwen op een zorgwoning die aangepast is aan hun specifieke noden. Bij Movayo hebben we jarenlange expertise in de begeleiding van mensen naar de juiste ergonomische oplossingen. Bij ons draait het niet alleen om productverkoop, maar focussen we altijd op de juiste oplossing voor al onze klanten. 

 

Enkele praktische voorbeelden om dit te illustreren: we kunnen de douchebak minder slipgevoelig maken door het aanbrengen van een antislipverf. Daarnaast bekijken we samen met jou waar er extra handgrepen nodig zijn. Zo kunnen we er een voorzien op het toilet en in de badkamer. We bekijken de situatie ter plaatse nauwkeurig en geven je de nodige verbeteringssuggesties. 

Zorgwoning met oprijplaat

Zorgwoning via Movayo 

Ben je op zoek naar een ervaren partner voor de volledige aanpassing van je zorgwoning? Dan ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres.

 

Dankzij onze uitgebreide expertise op het vlak van toegankelijkheids- en ergonomische oplossingen zijn we de partner bij uitstek om mensen met fysieke beperkingen optimaal te begeleiden naar een zorgwoning op maat. 

Meer weten over alle mogelijkheden die we hebben om jouw zorgwoning maximaal toegankelijk en veilig te maken?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

zorgwoning, zorgwoning veiligheid, zorgwoning, toegankelijkheidsoplossingen, zorgwoning automatisatie,