Drempelhulp op maat van jouw situatie - verkoop & verhuur

Een drempelbrug kan helpen om hindernissen te tackelen voor wie last heeft van fysieke beperkingen. Bij Movayo staan we garant voor compleet advies en een feilloze plaatsing. 

Ontdek alle opties voor drempels 

Drempels in alle maten 

Een deurdrempel is de ideale oplossing om niveauverschillen te overbruggen. Mensen met fysieke beperkingen zijn meer dan gebaat bij een zo veilig mogelijke oplossing voor de hindernissen waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd. Wie in een rolstoel zit, kan hier zeker over meepraten. Maar ook jonge ouders met een kinderwagen zien zich maar al te vaak gehinderd door niveauverschillen allerhande. 

 

Bij Movayo zorgen we voor de plaatsing van drempelbruggen die al deze euvels verhelpen. Deze aluminium oprijplaten maken niveauverschillen ongedaan en staan garant voor een maximale toegankelijkheid voor iedereen. 

Persoon gebruikt de drempeloplossing van Movayo.

Drempels in openbare gebouwen 

Behalve voor thuis komen drempelovergangen ook meer dan van pas in de publieke sfeer. Want hoe zorg je er anders voor dat openbare gebouwen zoals postkantoren, gemeente- en stadhuizen of musea voor iedereen toegankelijk zijn en blijven? Dat doe je door in te zetten op tijdelijke of permanente toegankelijkheidsoplossingen zoals een drempelbrug. 

Drempeloplossing van Movayo.

Duurzame drempels 

De drempeloplossingen die Movayo installeert, zijn bovendien zowel tijdelijk als permanent. Het voordeel van een tijdelijke opstelling? De drempels kunnen worden hergebruikt. Op die manier ga je samen met Movayo voor een circulaire oplossing die de afvalberg verkleint. Stel dat je een drempelbrug laat plaatsen bij het huis van je ouders en dat zij na verloop van tijd verhuizen naar een rustoord. Dan is het perfect mogelijk om de drempelovergangen opnieuw te laten weghalen.

 

Dankzij onze huurformules ga je voor een duurzame oplossing en zijn we bovendien in staat om het materiaal elders opnieuw in te zetten. 

Wil je meer weten over de inzet van drempeloplossingen als middel om hindernissen te neutraliseren en zo een maximale toegankelijkheid te garanderen?

 Geef ons dan snel een seintje! 

 

drempel, drempel rolstoel, drempel buiten, drempel hindernis, drempel circulair