Gehandicaptenzorg: meer zelfstandigheid 

Ook in de gehandicaptenzorg streeft iedereen ernaar om mensen zo lang en vlot mogelijk thuis te laten wonen. Maar ook voor jongere mensen met een beperking geldt dat meer dan ooit. Movayo staat klaar met een hele reeks aan oplossingen om dat streven te realiseren. 

Ontdek onze oplossingen voor een vlotte toegankelijkheid

Gehandicaptenzorg in de praktijk 

Onder gehandicaptenzorg verstaan we bij Movayo heel wat meer dan het strikt medische verhaal. Er schuilt namelijk ook een heel praktisch verhaal achter iedere persoon met een beperking. Die wil zo lang en zo comfortabel mogelijk thuis wonen en dat in de best mogelijke omstandigheden. Vanuit die wetenschap zorgen we er bij Movayo elke dag opnieuw voor dat we de juiste oplossingen voor toegankelijkheid bij de juiste mensen krijgen.

 

Dat doen we door in eerste instantie nauwgezet te luisteren naar de behoeften van mensen. Maar ook door de specifieke woonsituatie onder de loep nemen. Beide factoren leiden ons naar een aantal opties op het vlak van toegankelijkheid, beveiliging en comfort. 

 

Gehandicaptenzorg door Movayo 

Bij Movayo hebben we al vele jaren expertise in het aanpassen van woningen op maat van mensen met een beperking. Dankzij deze praktische ingrepen wordt gehandicaptenzorg meteen een stuk tastbaarder en zorgen we er voor dat ook mensen met fysieke moeilijkheden de kans krijgen om zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde thuisomgeving te blijven. Via alle praktische aanpassingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden, schenken we deze mensen een deel van hun vrijheid terug.

 

De vrijheid om zelf op een vlotte manier hun woning te kunnen betreden en verlaten bijvoorbeeld. Of de mogelijkheid om de voordeur vanop afstand te openen. Zo kunnen ze vlot pakjes in ontvangst nemen en hoeven ze zich niet te bekommeren om de gehaaste koerier die aan de deur staat te bellen. 

Rolstoelgebruiker maakt gebruik van de automatische deur van Movayo.

Mindervalide maakt gebruik van de toegankelijkheidsoplossingen van Movayo.

Gehandicaptenzorg op maat 

Ben je op zoek naar manieren om mensen met een beperking op een zelfstandige manier te laten thuis wonen? Dan kunnen we bij Movayo zonder twijfel heel wat voor je betekenen. We staan garant voor een ruim aanbod aan maatregelen en tools zoals toegankelijkheidsoplossingen, persoonlijke beveiliging onder de vorm van een personenalarm of allerhande aanpassingen in keuken, badkamer of toilet.

Al die zaken samen zorgen ervoor dat gehandicaptenzorg tastbaar en zinvol is. Bij Movayo zoeken we niet naar producten om te verkopen, maar wel naar oplossingen om mensen concreet verder te helpen. Gehandicaptenzorg in de praktijk, zeg maar. 

Maak nu een afspraak voor meer informatie!

gehandicaptenzorg, gehandicaptenzorg België, vervoer gehandicaptenzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, gehandicaptenzorg toegankelijkheid