Concreet advies bij ouderenzorg 

Ouderenzorg kan een heus kluwen zijn. Op welke tegemoetkomingen en subsidies heb je recht wanneer je kiest voor toegankelijkheidsoplossingen voor ouderenzorg? Movayo staat je bij met raad en daad. 

Stel ons jouw concrete vragen over ouderenzorg

Ouderenzorg: wat met de financiering? 

Wie een dagje ouder wordt en graag zelfstandig in huis blijft wonen, wordt daarbij vaak geconfronteerd met de nood aan aanpassingen voor toegankelijkheid. Die ingrepen dragen uiteraard een kostenplaatje. Wist je dat je een deel van de uitgaven voor deze ingrepen kunt terugkrijgen onder de vorm van een overheidstegemoetkoming of financiering?

 

Movayo kent de meeste subsidiestelsels goed en kan je dus gericht adviseren bij de zaken waarop jij in jouw specifieke situatie recht hebt. We kunnen je dus probleemloos de weg wijzen naar de diverse instanties en je doorverwijzen naar de juiste infokanalen. 

 

Zelf het papierwerk verzorgen of aanvragen uitvoeren, doen we niet. Maar als je al perfect weet waar je moet zijn, dan verloopt de administratieve afhandeling des te vlotter. 

 

Ouderenzorg in samenwerking met het VAPH 

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) is een overheidsinstantie die zich bezighoudt met de begeleiding van mensen met beperkingen en ook de diverse subsidiestelsels beheert. Als erkende partner van het VAPH is Movayo een bekende naam in de wereld van ouderenzorg en toegankelijkheidsoplossingen.

 

Voor mensen met een beperking geldt er op financieel vlak een derdebetalersregeling net zoals dat in de medische wereld wel vaker voorkomt. Die regeling houdt in dat het VAPH de facturen voor aanpassingen op het vlak van toegankelijkheidsoplossingen rechtstreeks met ons afrekent en dus niet met de eindklant. Zo hoef jij nergens van wakker te liggen en ben je volledig ontzorgd. 

Movayo installeerde een drempel

Zorg voor ouderen gegarandeerd 

Met Movayo in zee gaan, betekent dat je een oplossing krijgt aangereikt voor de vele uitdagingen die ouderenzorg met zich meebrengen. Onze ervaren medewerkers begeleiden je bij je zoektocht naar de juiste oplossingen. Die situeren zich op velerlei vlakken. Van hellingbanen en oprijplaten tot personenalarmen en deurautomatisatie: wij leiden jou de weg! 

 

Ben je op zoek naar concrete informatie over de vele mogelijkheden die er zijn om ouderenzorg in huis concreet te maken? Dan luisteren we graag naar jou en geven we je ons professioneel advies. En daarbij stopt het natuurlijk niet, want we voeren ook alle noodzakelijke aanpassingen met veel zorg bij je uit. 

Kom er alles over te weten! 

Ouderenzorg, Ouderenzorg zorg voor ouderen, Ouderenzorg financiering, Ouderenzorg personenalarm, Ouderenzorg VAPH