Woning afsluiten? Ga voor comfort! 

Je woning op een comfortabele en veilige manier afsluiten is altijd een must. Maar misschien nog net iets meer wanneer je met fysieke beperkingen kampt. Gelukkig heeft Movayo daarvoor de nodige tools en automatisatieoplossingen in huis. 

Ontdek alle opties om je woning veilig af te sluiten 

Je woning efficiënt afsluiten 

Wie perfect mobiel is, kan zich meestal niet voorstellen hoe moeilijk het voor mensen met fysieke beperkingen kan zijn om snel even de deur te openen voor een gehaaste koerier.

 

Dankzij de nodige automatisatieoplossingen voor deursloten zorgen we er bij Movayo voor dat je de deur vanop afstand kan openen met één druk op de knop. Meer nog, in combinatie met videofonie zie je ook meteen wie er voor de deur staat en bepaal je zelf wie je al of niet binnenlaat. 

Videofonie in actie

Woning efficiënt afsluiten en seniorenalarm 

Behalve voor tools om de woning doeltreffend af te sluiten, is Movayo ook je professionele partner voor seniorenalarmen. Die alarmsystemen zijn er in diverse uitvoeringen en hebben als voornaamste doel om senioren in geval van nood snel ter hulp te kunnen snellen.

 

Het veiligheidsniveau voor senioren kan bovendien nog worden uitgebreid met camerabewaking die registreert wanneer er verdachte bewegingen of valpartijen zouden zijn. Ook op die manier kan er snel hulp geboden worden aan senioren of mensen met fysieke beperkingen wanneer ze zelf niet langer in staat zijn om zich in veiligheid te brengen.  

Mindervalide maakt gebruik van videofonie

Veiligheidsoplossingen voor b2b 

Behalve op particulieren richt Movayo zich ook op de professionele markt met beveiligingsoplossingen. Zo zijn ook zorginstellingen meer dan gebaat met onze diverse oplossingen om deuren te openen en om senioren bijkomend te beveiligen met een reeks slimme alarmsystemen. Zo garanderen ze in woonzorgcentra hun bewoners een maximale veiligheid. 

 

Maar ook het bedrijfsleven kan nood hebben aan dergelijke beveiligingsoplossingen. Denk maar aan mensen die ’s nachts alleen aan het werk zijn in bijvoorbeeld een bakkerij of drukkerij. Gebeurt er iets met hen? Dan kan een beveiligingssysteem ervoor zorgen dat er snel hulp opgeroepen wordt.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het correct en veilig afsluiten van je woning of voor mogelijkheden om senioren te beveiligen met camerabewaking en seniorenalarmen? Dan staan we je meer dan graag te woord. 

Stel ons al je vragen! 

 

Afsluiten woning, Afsluiten woning elektrisch deurslot, Afsluiten woning elektrisch slot voordeur, Afsluiten woning elektrisch slot tuinpoort, Afsluiten woning elektrisch slot poort