Woningaanpassing nodig? Check! 

Bejaarden of mensen met een handicap hebben vaak nood aan een aangepaste woning die het hen makkelijker maakt in hun dagelijks leven. Bij Movayo zijn we gespecialiseerd in woningaanpassing op jouw maat. 

Ontdek onze opties voor woningaanpassingen

 

Waarom woningaanpassing? 

Bejaarden of mensen met een handicap worden met heel wat beperkingen in hun leven geconfronteerd. Vaak kunnen ze niet meer deelnemen aan activiteiten die voor anderen evident zijn.

 

Het zou dan ook erg zijn als ze ook nog eens hun eigen vertrouwde woning moeten opgeven. Daarom speelt woningaanpassing een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen 

Technieker die een automatische deur aan het installeren is.

Mogelijkheden voor woningaanpassing 

Er zijn heel wat opties voor woningaanpassing. Soms zijn kleine ingrepen al voldoende. Een toilet verhogen of een handgreep plaatsen zijn vaak al voldoende om mensen opnieuw een maximum aan comfort te bieden. Maar soms zijn er ook grotere aanpassingen nodig van sanitair, keuken of badkamer om ervoor te zorgen dat mensen ook op lange termijn met een gerust gemoed in hun huis kunnen wonen.

 

Bij Movayo verkopen we nooit zomaar producten of technieken. We zijn alleen geïnteresseerd in oplossingen. Daarbij gaan we zeer individueel te werk. We komen bij je langs en kijken samen met jou naar de noden die er zijn om opnieuw op een comfortabele manier te leven. Woningaanpassing kan dus vele kanten uitgaan en is helemaal afhankelijk van de situatie bij jou. 

Rolstoelgebruiker op een oprijplaat.

Woningaanpassing voor meer toegankelijkheid 

Wie op een bepaald moment een rollator of een rolstoel moet gebruiken voor zijn verplaatsingen, wordt vaak geconfronteerd met bijkomende moeilijkheden. Hoe zorg je ervoor dat je op een handige manier je woning in en uit raakt zonder hindernissen? Een hellingbaan of oprijplaat van Movayo kan in dat geval al veel soelaas bieden.

 

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om deze hulpmiddelen voor woningaanpassing te huren? Zo gebruik je ze net zolang je ze nodig hebt. Movayo staat zo garant voor een duurzame oplossing die iedereen ten goede komt, de hulpbehoevende oudere en onze leefomgeving. 

 

Krijg je graag meer informatie over hoe we jouw woning kunnen aanpassen aan je persoonlijke mobiliteit? Dan maken we graag kennis met jou! 

Neem nu contact met ons op

woningaanpassing, woningaanpassing gehandicapten, woningaanpassing rolstoel, woningaanpassing ouderen, woningaanpassing oprijplaat