Met een traplift stijgt je comfort 

Wie problemen ondervindt om op een comfortabele manier zijn bovenverdiepingen te bereiken, is meer dan goed af met een traplift. Die biedt een pasklare oplossing voor een praktisch probleem. 

Ga voor een superhandige traplift

 

Advies bij een traplift 

Zelf trapliften plaatsen, doen we bij Movayo niet. Daarvoor werken we samen met een ervaren partner die de installatie van dit toestel op professionele wijze verzekert bij je thuis.

 

Wat we wel doen: we staan je bij van a tot z met de nodige begeleiding bij de keuze voor de traplift die het meest geschikt is om jou opnieuw vrije toegang te schenken tot de bovenverdiepingen van je woning. 

Mindervalide maakt gebruik van een traplift.

Waarom een traplift? 

Niemand vindt het leuk om geconfronteerd te worden met fysieke beperkingen waardoor het niet meer lukt om op een makkelijke manier naar je slaapkamer op de eerste verdieping te gaan. En wat als je een hobbykamer hebt op de tweede verdieping van je woning waar je je jarenlang naar hartenlust kon ontspannen?

 

De bovenverdiepingen dan maar laten voor wat ze zijn en enkel nog leven op het gelijkvloers van je woonst? Dankzij de traplift hoeft dat zeker niet het geval te zijn. Deze moderne technologie wordt volledig op maat van jouw trappenhal en de constructie van je woning gemaakt. Het resultaat: een degelijke oplossing die je ook met fysieke beperkingen nog met volle teugen van je volledige woning laat genieten. 

Bediening van een traplift.

Traplift als onderdeel van totaalaanpak 

Bij Movayo kijken we verder dan onze neus lang is. Dat betekent dat we uitgebreid onze tijd nemen om bij jou in huis de situatie gedetailleerd te onderzoeken. Daarnaast luisteren we ook aandachtig naar jouw wensen en behoeften.

 

Op basis van al die factoren stellen we een totaalaanpak voor met als doel jouw mobiliteit en veiligheid in huis te garanderen. Een traplift maakt daar zeker deel van uit. Maar in sommige gevallen kan een extra trapleuning als bijkomende ondersteuning ook al volstaan om weer veilig en comfortabel de trap op en af te kunnen. 

 

Traplift als opstapje naar meer toegankelijkheid 

Ben je op zoek naar manieren om de toegankelijkheid van je woning op alle verdiepingen te verzekeren? Dan is een traplift jouw ideale oplossing. Movayo helpt je bij de realisatie van deze ergonomisch verantwoorde oplossing in huis. 

 

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden die een traplift jou biedt om de toegankelijkheid van je woning op langere termijn te verzekeren?

 Neem dan nu contact met ons op ! 

traplift, traplift comfort, traplift toegankelijkheid, traplift mobiliteit, traplift veiligheid