Werken bij Movayo

Maak elke woning toegankelijk!

Bij Movayo kom je terecht in een enthousiast team dat er een erezaak van maakt om altijd mee te denken met onze klanten en hen de beste oplossingen aanbiedt. Inleving in de situatie van onze klanten is dan ook een must.

Waarom Movayo?

Waarom Movayo?

Bij Movayo luisteren we eerst en vooral aandachtig naar de noden van onze klanten. Dat kunnen particuliere personen zijn met één of meerdere beperkingen. Maar ook professionele klanten zoals lokale overheden en bouwbedrijven vormen een belangrijke doelgroep.

Contacteer ons

Movayo, jouw ideale werkplek!

Dit mag je verwachten

Je kunt rekenen op een praktijkgerichte opleiding on-the-job die ervoor zorgt dat je snel evolueert en je ‘arsenaal’ aan oplossingen dat je kunt voorstellen aan onze klanten snel ziet toenemen.

Kom erbij!

Ben je op zoek naar een boeiende job waarin je initiatief kan en mag nemen om mensen met beperkingen een structurele oplossing te bieden om hun mobiliteit te verbeteren? Dan zit je goed bij Movayo. Laat vandaag nog van je horen en wie weet, versterk jij binnenkort ons team!

Uitspraak van een collega

“Bij Movayo vond ik in Lieven een van de beste leidinggevenden die ik de laatste tientallen jaren leerde kennen. Hij heeft bijzonder veel mensenkennis en biedt zijn medewerkers veel vrijheid en vertrouwen. Dat geeft mij de noodzakelijke boost om mijn job meer dan goed te doen.”

Meewerken aan de perfecte woning voor ieders behoefte?

Solliciteer spontaan