Ik ben heel tevreden over mijn hellingbanen. Correcte afspraken en snelle uitvoeringen. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

R. Adriaens
2024

We zijn heel tevreden van de uitgevoerde werken: professioneel, correct en met veel zorg. Heel goed contact met de baas en de bediende. In geval van nood doen we zeker terug beroep op deze maatschappij.

W. Vekemans
2024

Correcte en zorgvuldige oplevering van de badkamer ! Zopas is door de firma Movayoin onze woning een badkamer & toilet volledig geïnstalleerd geweest. Na een vraagronde en constructief overleg met de zaakvoerder L. Verstraeten omtrent onze noden en wensen, hebben we diverse voorstellen ontvangen om hieraan te voldoen. Onze keuze leidde uiteindelijk tot een project waar verschillende leveranciers aan te pas kwamen. Firma Movayo heeft dit verder gecoördineerd en volgens afspraak tijdig geïnstalleerd. Van deze vlekkeloze oplevering mogen we nu alle dagen nagenieten. Top.

K. Van den Brande
2018

"Movayo renoveerde onze oude badkamer tot een moderne, gebruiksvriendelijke badkamer, aangepast aan de noden voor als we nog wat ouder zijn. De werken werden goed opgevolgd. Er was ruimte voor dialoog. Bekwaam en vriendelijk personeel. Het resultaat mag zeker gezien worden. Top ! "

I. Schuermans
2018

"Professioneel en duidelijke uitleg bij installatie van een alarm. Uitstekende service. Zal deze firma zeker aanbevelen."

M. Somers
2020

"Mooie afwerking correcte prijs , duidelijke planning , werken ook heel proper"

M. Van Daele
2019

"Professioneel advies"

J. De Wyngaert
2021