Veiligheid verzekerd met seniorenalarm 

Met een seniorenalarm zorg je voor maximale veiligheid. Valpartij of plots onwel geworden? Dankzij dit alarm krijg je binnen de kortste keren hulp! 

Ga nu voor een veilige woonomgeving met een seniorenalarm 

 

 

Hoe ziet een seniorenalarm eruit? 

Kun jij je niet meteen iets voorstellen bij een seniorenalarm? Laten we je dan al maar meteen geruststellen. Een alarm is uiterst compact en kan bijvoorbeeld worden ingebouwd in een uurwerk. Of je hangt het eenvoudig rond je nek.

 

Zo heb je er geen last van, maar draag je wel altijd je veiligheidsgarantie bij je. Heb je dan toch eens de pech om te vallen en raak je niet meer zelfstandig recht? Met één druk op de knop van je seniorenalarm is er meteen hulp onderweg. 

Movayo geeft uitleg over een seniorenalarm.

Movayo geeft uitleg bij een videodeurbel.

Meer mogelijkheden dan alleen seniorenalarm 

Behalve technologie voor seniorenalarmen kun je bij Movayo ook terecht voor ‘wegloopsystemen’ en camerabewaking voor senioren. Dankzij deze toepassingen met ingebouwd gps-systeem zijn verwarde ouderen in een mum van tijd te traceren. Deze technologie kan levens redden wanneer bejaarden die aan dementie lijden plots op de dool gaan.   

 

 

Seniorenalarm met meldkamerfunctie 

Je kunt ook een meldkamer inschakelen die bij een melding van je seniorenalarm meteen de juiste contactpersonen waarschuwt om je hulp te komen bieden. Maar deze functie is zeker geen must. Je kunt ook zelf de nodige contactgegevens (laten) instellen, zodat automatisch de juiste mensen worden verwittigd.

 

 

Bij Movayo bieden we een breed gamma van technieken en tools aan om de veiligheid van bejaarden en mensen met een handicap maximaal te garanderen. Daarbij houden we rekening met gebruiksgemak en de vereisten van iedere klant. We bespreken graag alle mogelijkheden op voorhand met jou. Zo maken we samen werk van een veiligheidsoplossing op maat 

Ga voor een seniorenalarm met Movayo! 

Ben je op zoek naar de ideale veiligheidsoplossing voor jezelf of voor je bejaarde ouder of familielid? Klop dan zeker even aan bij Movayo. Onze medewerkers begeleiden je trefzeker bij je zoektocht naar de juiste oplossing. Ze leggen je de voordelen van een seniorenalarm uit en laten je kennismaken met andere oplossingen die jouw veiligheid bevorderen. 

Maak vandaag nog kennis met de voordelen van een seniorenalarm bij Movayo 

seniorenalarm, seniorenalarm personen alarmering, seniorenalarm senioren alarmering, seniorenalarm seniorenbewaking, seniorenalarm seniorenalarm zonder bewaking