Oprijplaat: toegang tot meer comfort 

Met een oprijplaat neem je de snelste weg naar meer comfort in en om je woning. Voor ouderen en mensen met een handicap is het de ideale oplossing om vlot in en uit hun woning te geraken. 

Maak kennis met de voordelen van een oprijplaat 

Wat is een oprijplaat? 

Het woord zegt het zelf: een oprijplaat is een aluminium hellingbaan die ervoor zorgt dat trappen en andere hindernissen letterlijk afgevlakt worden.

 

Daardoor wordt het makkelijk om een huis of gebouw binnen te rijden met een rolstoel. Daarnaast zijn ook mensen die slecht te been zijn meer dan gebaat bij een oprijplaat. Zo stappen ook zij op een vlotte manier hun huis in en uit. 

Rolstoelgebruiker maakt gebruik van een oprijplaat.

Verschillende toepassingen van een oprijplaat 

Een oprijplaat is voor ouderen de geschikte manier om vlot te bewegen en trappen en andere niveauverschillen te overbruggen. Bij Movayo zijn we gespecialiseerd in het creëren van toegankelijkheidsoplossingen met aluminium oprijplaten. We bekijken samen welke noden er zijn en zorgen voor een feilloze installatie.

 

Wist je trouwens dat je ook een oprijplaat kunt huren bij ons? Zo gebruik je deze toegankelijkheidsoplossing net zolang je ze nodig hebt. Tegelijk is het een duurzame oplossing, want de oprijplaat kan achteraf gewoon opnieuw worden gebruikt. 

 

Behalve voor ouderen en mensen met een handicap die langer zelfstandig thuis willen wonen, installeert Movayo ook zeer vaak oprijplaten bij bedrijven en organisaties en overheidsinstanties. Denk maar aan een tentoonstellingsruimte die voor iedereen toegankelijk moet zijn. En welke gemeente of stad kan het zich nog veroorloven dat niet alle openbare gebouwen ook voor mensen met fysieke beperkingen toegankelijk zijn? 

Oprijplaat van Movayo.

Permanente en tijdelijke oprijplaat 

Bij Movayo zorgen we voor toegankelijkheidsoplossingen op maat van je noden. Kies je voor een permanente oprijplaat? Dan regelen we dat.

 

Maar ook voor tijdelijke tentoonstellingsruimtes hebben we de juiste oplossing. We leveren en plaatsen een geschikte oprijplaat en halen ze weer weg nadat de tentoonstelling is afgelopen.  

Heb je nood aan een degelijke toegankelijkheidsoplossing zoals een oprijplaat?

Dan kunnen we je bij Movayo gegarandeerd verder helpen. 

oprijplaat, oprijplaat rolstoel, oprijplaat aluminium, oprijplaat aluminium oprijplaat, oprijplaat duurzaam