Hellingbaan huren? Duurzame oplossing 

Een vlotte toegankelijkheid van je woning of bedrijfsgebouw verzekeren, doe je met een hellingbaan. Maar wat als je die oprijplaat maar tijdelijk nodig hebt? Dan doe je er goed aan om er een te huren! 

Waarom hellingbaan huren? 

We leven in een tijd waarin duurzaamheid op vele vlakken centraal staat. Het is dan ook een goede zaak wanneer je in alle facetten van je dagelijks leven rekening houdt met een zo duurzaam mogelijke inzet van middelen.

 

Net daarom bieden meer en meer experts in toegankelijkheidsoplossingen huurformules aan. Zo gebruik je de materialen net zolang je ze nodig hebt en krijgen ze achteraf nog een tweede leven. Een circulaire manier van omgaan met middelen dus. 

 

 

Hellingbaan huren = snelle oplossing 

Een vlotte toegang tot je huis en bij uitbreiding alle openbare gebouwen is een basisrecht. Maar wat als sommige gebouwen al wat ouder zijn en dus niet meteen aangepast aan rolstoelen, kinderwagens en ander rollend materieel?

 

Dan is er gelukkig een efficiënte oplossing die voor een maximum aan toegankelijkheid zorgt. Met een hellingbaan neutraliseer je op eenvoudige wijze alle niveauverschillen en effen je het pad naar een brede toegankelijkheid voor iedereen die nood heeft aan een zo vlot mogelijke toegang tot zijn woning of tot een openbaar gebouw. 

 

Een hellingbaan huren is vandaag alsmaar makkelijker en bespaart je heel wat kopzorgen. De oprijplaat wordt bij je thuis geplaatst of bij het openbare gebouw waar het nodig is.

 

Dankzij de huurformules beslis je zelf hoelang de hellingbaan blijft staan. Huur je er bijvoorbeeld een voor je ouder wordende vader of moeder en verhuist die op een bepaald moment naar een rustoord? Dan kost het je maar één telefoontje om de hellingbaan opnieuw te laten weghalen.

 

Ook op uitgavenvlak is dit een zeer duurzame oplossing, want je betaalt alleen voor de periode waarbinnen je gebruik maakt van het materiaal en staat dus ook niet in voor de aankoopkosten van de hellingbaan. 

Een hellingbaan huren is jouw duurzame toegankelijkheidsoplossing.

Hellingbaan huren is duurzaam zijn 

Vind je duurzaamheid belangrijk? Dan trek je die lijn door in zoveel mogelijk aspecten van je leven. Waarom ook niet inzetten op een hellingbaan die je huurt zolang je er een nodig hebt?

 

Ook op die manier trek je de duurzame kaart, want wanneer jij ze niet langer nodig hebt, wordt het materiaal gewoon ingezet bij iemand anders die er nood aan heeft. 

 

Wil je vandaag al de stap zetten naar een duurzame toegankelijkheidsoplossing voor morgen? Steek dan zeker je licht op bij een ervaren partner in toegankelijkheid. Die helpt je met de glimlach verder.